Pārdomas

Labais un uzticamais kalps

Labais un uzticamais kalpsNav pietiekami būt labam un nav pietiekami būt uzticamam, mūsu pienākums būt labam un uzticamam.

Labs kalps, ir tāds, kas ir spējīgs darīt to, ko viņš dara, izmantojot savus resursus un talantus, lai viss tiktu padarīts labi. Ar savu resursu un talantu palīdzību viņš ir spējīgs padarīt ”lielu darbu”. Problēma ir tā, ka diemžēl ”labi kalpi” bieži vien ir neuzticami aicinājumam.

Neuzticība atnāk tad, kad cilvēks pārstāj kalpot, lai glābtu dvēseles un gaida atziņu, uzslavu un personīgo labumu kalpošanā. Neskaitot to, aiz lielas vēlmes būt klausītāju pieņemtam, viņš nerunā visu patiesību, bez izpušķošanas, kura tiem būtu jādzird.

Uzticamais kalps- tas ir tas, kuram ir iespējas un raksturs, kurš runā patiesību, kura viņa klausītājiem ir jādzird un arī pats attīstas. Izmanto tos resursus, kuri viņam ir pieejami un meklē vēl vairāk iespēju, lai darītu labu darbu. Katru dienu viņš pamana aizvien vairāk talantus un pavairo tos. Viņš dzīvo Garā un iegulda visu savu potenciālu, lai vienmēr būtu un darītu visu pašu labāko Kungam, negaidot neko pretim.

Būsim labi kalpi. Izmantosim visas mūsu iemaņas, resursus, talantus un potenciālu mūsu Kunga dēļ.

Būsim uzticami kalpi. Saglabāsim īstu Dieva vīru un sievu raksturu, staigāsim un strādāsim Garā , negaidot atziņas, uzslavas un paaugstinājumu.

Lai mūsos vienmēr būtu pietiekoši vēlmes glābt un kalpot, kas motivēs mūs katru dienu.