Pārdomas

Daniela Gavēņa 3. diena

justice-706x432Dieva Valstība un Viņa taisnība

Satraukums par veiksmīgi ģimenes un finansiālo dzīvi- pats lielākais ienaidnieks kandidātiem, kuri vēlas tikt kristīti ar Svēto Garo. Parasti cilvēki tuvojas Altārim ar tīri sabiedriskām interesēm. Viņi neliek Debesu Valstību par prioritāti un vēl jo vairāk taisnīgu uzvedību. Tādēļ gadu pēc gada viņu dzīve paliek nemainīga. Viņi apmeklē draudzi, lai saņemtu svētības, bet nedod neko Svētītajam, tādējādi attālinās no Dieva un sekojoši, no dzīves.

Kristīgas konfesijas ir pilnas ar tādiem cilvēkiem. Cilvēki ir atkarīgi , lai dzirdētu Dieva vārdu, atkarīgi no mācītāja vai kalpotāja lūgšanas, atkarīgi no sarunām ar ļaudīm, un beidzot, atkarīgi no reliģijas, bet viņi paliek arvien tukšāki bez Svētā Gara. Ja jūs jautāsiet viņiem, vai tie tic Jēzum, tie atbildēs: “Protams!”Bet viņu acis nevar apslēpt rūgto dzīvi, ko tie dzīvo.

Nav nekas slikts vēlmē dzīvot pilnīgu dzīvi. Vai tad ne to mums apsolīja mūsu Kungs Jēzus? Bet nav prātīgi likt svētību augstāk par Svētītāju. Prātīga ticība liek Ķēniņu pirmajā vietā un tikai pēc tam Viņa Valstības privilēģijas.

Daniela Gavēnis- tas ir upurējošas ticības nodoms tiem , kuriem nav vairs, ko zaudēt. Tas ir kā Noasa šķirsts, gatavs glābt iznīkstošos, lai atdzīvinātu ticību un atjaunotu glābšanu. Svētīgs tas, kurš gatavs atteikties no savas sabiedriskās informācijas, interneta, sociālajiem tīkliem, izklaidēm, sporta, kino, teātra un tirdzniecības centriem, sabiedriskās mūzikas, sabiedriskām sarunām, kopumā no visa, kas novērš uzmanību no Dieva domām. Pat ja jūs vēlaties sākt gavēni vēlāk, nav problēmu. Svarīgi uzreiz iedziļināties Gara okeānā un veikt intoksikāciju no šīs pasaules.

«Jo pēc visa tā pagāni dzenas; jo jūsu Debesu Tēvs zina, ka jums visa tā vajag. Bet dzenieties papriekš pēc Dieva valstības un pēc Viņa taisnības, tad jums visas šīs lietas taps piemestas.
Tāpēc nezūdaities nākamā rīta dēļ, jo rītdiena pati par sevi zūdīsies. Ikvienai dienai pietiek pašai savu bēdu» (Mateja ev. 6:31-33)

Lasiet arī:

Daniela Gavēņa pirmā diena

Daniela Gavēņa otrā diena

3-й день Поста Даниила

Царство Божие и правда Его

Беспокойство об успешной семейной и финансовой жизни – самый большой враг кандидатов на крещение Святым Духом. Обычно люди приближаются к Алтарю с чисто светскими интересами. Они не ставят в приоритет Царство Божье, и тем более справедливое поведение. Поэтому год за годом их жизнь остается прежней. Они посещают церковь, чтобы получить благословения, но не дают ничего Благословляющему, из-за чего отдаляются от Бога и, следовательно, от Жизни.

Христианские конфессии полны таких людей. Люди зависят от того, чтобы слышать Слово Божье, зависят от молитвы пастора или служителя, зависят от общения с людьми, наконец, зависят от религии, но они становятся всё более пустыми без Духа Святого. Если вы спросите их, верят ли они в Иисуса, они ответят: «Конечно!» Но их глаза не могут скрыть горькой жизни, которой они живут.

Нет ничего плохого в том, чтобы хотеть жизни с избытком. Разве не это обещал нам Господь Иисус? Но не мудро ставить благословения превыше Благословляющего. Мудрая вера ставит Царя на первое место, а затем уже привилегии Его Царства.

Пост Даниила – это намерение жертвенной веры для тех, кому нечего терять. Это как Ноев ковчег, готовый спасти погибающих, чтобы оживить веру и обновить спасение. Блажен тот, кто готов отказаться от светской информации, интернета, социальных сетей, развлечений, спорта, кино, театра, торговых центров, светской музыки, светских бесед, в общем от всего, что отвлекает от Божьих мыслей. Даже если вы хотите начать пост позже, в этом нет проблем. Важно сразу погрузиться в океан Духа и сделать интоксикацию от этого мира.

«Итак не заботьтесь и не говорите: что нам есть? или что пить? или во что одеться? потому что всего этого ищут язычники, и потому что Отец ваш Небесный знает, что вы имеете нужду во всем этом. Ищите же прежде Царства Божия и правды Его, и это все приложится вам» (от Матфея 6:31-33)

 

Читайте также:

1-й день поста Даниила

2-й день поста Даниила