Jauniešu Spēks Universal

Būt daļai no „Jauniešu Spēks Universal ”, tas ir brīnišķīgs veids kā sākt dzīvi uz pareizā ceļa.

Tev var būt briesmīga pagātne un pieļautas daudzas šausmīgas kļūdas, mēs ticam ka ir veids kā to visu izlabot. Tieši tāpēc „Jauniešu Speks Universal” var iesaistīties jebkurš jaunietis, neatkarīgi no nacionalitātes, sociālā stāvokļa vai finansiālām iespējām.

Tas nav par to, lai Tu būtu labāks par kādu citu, bet lai iemācītos izdarīt savu vislabāko, lai kas tas arī būtu. Un ar „Jauniešu Spēks Universal” padomiem un iedrošinājumu, tu saņemsi visu kas ir vajadzīgs, lai Tev tas izdotos.

Vienalga vai tavs lauciņš ir mūzika, deja, māksla vai sports! Runa ir par to, lai Tu iegūtu tos instrumentus, kas ir vajadzīgi lai sasniegtu tādu dzīvi, kādu Tu to gribi redzēt! Ir daudz dažādu projektu priekš tā lai Tu varētu sevi pilnveidot un nokļūtu virsotnē!

Mēs neesam kā citas jauniešu grupas, kuras grib, lai Tu vienkārši justos labi. Mēs gribam lai Tu justos labi, bet kas vēl svarīgāk — lai Tu darītu to, kas priekš Tevis ir labi! Tu kļūsi par nobriedušu un realizētu jaunieti, nākot uz „Jauniešu Spēks Universal” tikšanām.

Tad nu tā.. ja esi gatavs izaicinājumiem un pārmaiņām savā dzīvē, Tu esi laipni gaidīts „Jauiešu Spēks Univeral”.

Tiekamies!

Uzzini vairāk pa telefonu  +371 298 36 006